POLL - online lessen

PERSONAL ON-LINE LESSONS MET FEEDBACK!

Het zal je maar overkomen …. Je werkt in ploegen, je hebt onregelmatige uren, een overvolle agenda of geen vervoer … en toch wil je gitaar leren spelen! Een paar korte pogingen via het overvloedig aanbod aan online lessen hebben tot niets geleid gezien het gebrek aan feedback …..en toch wil je gitaar leren spelen! Of gewoon geen gitaarschool in de buurt… en toch wil je gitaarleren spelen! Ziehier de oplossing : Personal On-Line lessons met feed-back (POLL methodiek) Een wel uitgeschreven leerplan voor 3 verschillende niveaus voorziet 15 lessen die je wekelijks worden opgestuurd en bestaan uit een korte filmles en de bijhorende documenten. De vierde, negende en veertiende les krijg je een opdracht die je met je gsm moet filmen en doorsturen . De week erop wordt je opgebeld om je film te bespreken en werkpunten op te lijsten . Je krijgt zodoende de nodige feedback om je reeks met succes af te ronden en naar het volgende niveau te gaan . De lessenreeksen zijn stapsgewijs opgebouwd zodat iedereen, mits de nodige zelfdiscipline, dit innovatief systeem tot een goed einde kan brengen . Vertoef je in deze situatie dan is dit je unieke kans !
Formules & prijzen :
POLL akoestische gitaar
POLL ukulele
€120
€100
voor 15 lessen
voor 10 lessen

EEN UNIEKE METHODE VAN BEGINNER TOT GEVORDERDE!

Er zijn veel goede redenen om te leren gitaarspelen: misschien zou je graag je favoriete songs kunnen spelen of je eigen songs componeren, jezelf begeleiden in de klas of aan het kampvuur, in je eigen band spelen of gezellig samen met anderen musiceren. Wat ook je ambitie of je niveau is, bij de Molse Gitaarschool zit je goed! Ons leerplan voor beginners vertrekt met de basisakkoorden die je stap voor stap leert spelen en gebruiken in eenvoudige akkoordenschema's. Met ritmische ondersteuning van een drumcomputer kom je vrij snel (na vier maanden) tot het spelen van herkenbare en eenvoudige popschema's, zonder dat enige kennis van notenleer nodig is. Gaandeweg worden de songs wat moeilijker en leer je nieuwe akkoorden naarmate ze nodig zijn om de gekozen nummers te spelen. Er zijn in totaal 12 verschillende niveaus zodat je ongetwijfeld een groep vindt die perfect aan je niveau beantwoordt. Privélessen zijn ook mogelijk ongeacht het niveau. Een steeds groeiende cursus inclusief audio. In de eerste reeks voor beginners wordt er gewerkt met losse cursusbladen. Vanaf de tweede lessenreeks gebruikt de school 2 eigen cursussen: oranje en rood. Deze bestaan elk uit méér dan 100 songs die onderverdeeld zijn in categorieën van stijgende moeilijkheidsgraad. Al deze songs kan je terugvinden op onze website, zodat thuis oefenen een waar plezier wordt. Om up-to-date te blijven brengt de Molse Gitaarschool tweejaarlijks een bijlage uit met nieuwe songs voor alle categorieën zodat je cursus regelmatig wordt aangevuld en hedendaags blijft. Benodigdheden: je eigen gitaar in een draagzak. Kan je niet op vaste dagen en uren dan is POLL voor jou de ideale oplossing: 15 online lessen die je opneemt wanneer het jou past. Agendatechnisch dus “à la carte”. Meer info Voorwaarden voor deelname aan de lessen akoesische gitaar: De minimumleeftijd om aan een lessenreeks deel te nemen is 10 jaar. Ben je jonger, dan kan je inschrijven voor de Rockids, van 7 tot 9 jaar. Je dient zelf over een gitaar te beschikken.
Akoestische gitaar
Basgitaar

LESS IS MORE, HOUD HET SIMPEL MAAR STEVIG!

Ben jij ook gek van stevige, meeslepende basgrooves? Word een echte groovemaster in de Molse Gitaarschool! Voor het volgen van basgitaarlessen heb je geen enkel beginniveau nodig noch voorkennis van notenleer. Je volgt 2 instapniveau’s in groepsles: In het eerste instapniveau leer je omgaan met de grondtonen in de eerste 5 posities. Op zich kan je hiermee al in groepsverband functioneren. Dit wordt bekeken aan de hand van oefeningen en onmiddelijk toegepast op eenvoudige songs. Deze reeks start enkel in september, niet in januari. In het tweede instapniveau leer je omgaan met arpeggio’s en de eerste toonladders. Hierdoor krijg je meer variatiemogelijkheden in de akkoordovergangen. Ook dit wordt toegepast op specifieke liedjes uit onze cursussen. Heb je dat voorbereidend jaar achter de rug dan kan je verder volgens je eigen muziekvoorkeur en huidige niveau. Je neemt mee: je basgitaar en een kabel van 6m. Versterking is in het leslokaal aanwezig. Voorwaarden voor deelname aan de lessen basgitaar: De minimumleeftijd om aan een lessenreeks deel te nemen is 10 jaar. Je dient zelf over een gitaar te beschikken.

WORD ZELF EEN GITAARHELD!

Sta jij ook stiekem op je kamer luchtgitaar te spelen en droom je ervan dat je al die geweldige gitaarriffs en solo's zelf zou kunnen spelen? Kom het allemaal leren in de Molse Gitaarschool! Voor het volgen van elektrische gitaarlessen word je verondersteld een akoestisch niveau C1 te hebben, wat overeenkomt met beginnende doorschuifakkoorden (barré) en alle akkoorden die in ons leerplan daaraan voorafgaan. Minimumleeftijd is 12 jaar. Je volgt 2 instapniveaus: In het eerste instapniveau worden de doorschuifakkoorden volledig doorgenomen, opgesplitst in powerchords en triades, alsook bluesschema’s in alle toonaarden, behendigheidsoefeningen enz… Deze reeks start enkel in september, niet in januari. In het tweede instapniveau begin je met pentatonieken en werk je verder op opgelegde en geïmproviseerde solo’s. Timing tussen linker- en rechterhand is hier van groot belang. Heb je dat voorbereidend jaar achter de rug dan kan je verder volgens je eigen muziekvoorkeur en huidige niveau. Voor de lessen breng je enkel je gitaar en een kabel van 6m. Versterking is in het lokaal aanwezig. Voorwaarden voor deelname aan de lessen elektrische gitaar: De minimumleeftijd om aan een lessenreeks deel te nemen is 12 jaar. Ben je jonger, dan kan je inschrijven voor de Rockids, van 7 tot 9 jaar. Vlot kunnen laten klinken van basis- en doorschuifakkoorden. Je dient zelf over een gitaar te beschikken.
Elektrische gitaar
Drum

GROOVEN VAN 7 TOT 77 JAAR!

Tik jij ook steeds het ritme mee met muziek, roffel je in de klas met potloden op de bank en vind je drums het geweldigste instrument? Dan heb je geluk, want de Molse Gitaarschool heeft ook een heuse afdeling drum! Vanaf een leeftijd van 7 jaar kan je als beginner of gevorderde bij ons terecht voor drumles en dit zonder enige voorkennis van notenleer. De lessen worden doorgaans per groepjes van 2 gegeven of privé indien je wenst. Elke leerling aan één drumstel gezien onze drumlokalen over drie elektronische drumstellen beschikken. Het gebruik van elektronische drumstellen geeft veel pedagogische voordelen zoals beperkt volume, laten meelopen van een click track, afwisseling klanken, laten meelopen van songs en gelijktijdig oefenen zonder dat je je drumbuddy kan horen. Leerlingen worden gematcht op basis van leeftijd en niveau. Uiteraard kan je bij ons ook terecht voor privélessen. Hier wordt gewerkt met “Real Time” boeken waar we met behulp van de officiële drumnotatie patronen aanleren en toepassen op recente songs. Wordt er geen gepaste match gevonden omwille van leeftijd, niveau of agenda dan krijg je mits een kleine toeslag toch nog privélessen. Voorwaarden voor deelname aan de lessen drum: De minimumleeftijd om aan een lessenreeks deel te nemen is 7 jaar.
Piano

SPEEL DE MOOISTE MELODIEËN!

Vind jij piano of keyboard ook zo’n geweldig instrument? Dan heb je geluk, want de Molse Gitaarschool heeft ook een heuse afdeling piano! Voor het volgen van pianolessen heb je geen enkel beginniveau nodig noch voorkennis van notenleer. De minimumleeftijd is 13 jaar. Je leert onmiddelijk omgaan met de eerste basisakkoorden en je leert deze ook toepassen in eenvoudige liedjes van Coldplay, The Beatles, John Legend e.a. Gaandeweg leer je met je rechterhand iets meer melodie spelen terwijl de linkerhand de begeleiding verderzet. Voorwaarde voor inschrijving: thuis een piano of keyboard hebben om te oefenen.
Piano
Zang

IEDEREEN KAN ZINGEN!

Zing je spontaan mee met elk liedje, of droom je ervan in de voetsporen te treden van je favoriete zang-ikonen? Geef je dromen een kans en volg zangles bij de Molse Gitaarschool! Onze zanglessen worden gegeven door mensen die volledig in het vak zitten en je de knepen van het vak stapsgewijs kunnen aanleren. Voor deze cursus is geen kennis van notenleer vereist. Heb je voorafgaand reeds lessen gehad dan kan je eventueel mee inspringen in een bestaande groep niet-beginners. Daar het “goed gevoel” in de groepslessen erg van belang is, is het sterk aangewezen om zelf groepjes te vormen en samen in te schrijven. Zo kan je lessen volgen met je vrienden en vriendinnen in groepjes van maximum 5 maar ook in groepjes van 4, 3, 2 of privé. Je leert uiteraard stemtechnieken en ademhalingstechnieken maar ook microtechnieken en samenzang zodra het daartoe vereiste niveau daarvoor aanwezig is. Onze jaarlijkse slotshow is de uitgelezen kans om wat podiumervaring op te doen met je groep. De jaarshow is uiteraard geen verplichting maar wel een buitenkans. Voorwaarden voor deelname aan de lessen zang: De minimumleeftijd om aan een lessenreeks deel te nemen is 10 jaar.
0495 51 27 26
Achterbos 76 - 2400 MOL
www.gitaarschool.be
Rockids

WE ‘SPELEN’ GITAAR!

Met trots stellen wij ons unieke initiatief voor: Rockids is een initiatiecursus gitaar, speciaal ontwikkeld voor kinderen tussen 7 en 9 jaar. ”Jong geleerd …” in de Molse Gitaarschool! De Rockids werden in het jaar 2003 in het leven geroepen. Dat jaar lanceerden de jongens van X!nk door hun deelname aan Junior Eurosongfestival een ware hype en werd de gitaar een zeer gegeerd instrument bij de allerkleinsten. Ons systeem is een visuele methode waar de voornaamste akkoorden aan de hand van pictogrammen van dieren worden geleerd. Ook de eerste liedjes zijn sterk vereenvoudigde versies waar de tekst meestal al van gekend is. Zo wordt het lezen tot een minimum herleid en kunnen ze aan de hand van het pictogram en het bijhorend aantal slagen vrij snel en spelenderwijs komen tot het spelen van eenvoudige liedjes. In de loop van de derde reeks stappen de leerlingen over op de officiële akkoordnamen. Na 4 reeksen sluiten ze feilloos aan in het tweede niveau van ons gewone leerplan. Voor deze cursus kunnen driekwartgitaren worden gehuurd, perfect geschikt voor kinderhanden. Deze gitaren worden door de school zelf geleverd en mogen door de leerlingen mee naar huis genomen worden om te oefenen, inclusief draagzak en statief.
Formules & prijzen :
Groepsles
Duoles
Privéles
POLL
€140
€185 / leerling
€300
€100
14 x 60 minuten
14 x 30 minuten
14 x 30 minuten
15 x online les
Kortingen: tweede cursus gelijktijdig gevolgd door dezelfde leerling: €10, 2de lid van de familie: €5, 3de lid van de familie: €10, 4de lid van de familie: €15. Kortingen zijn niet cumuleerbaar.
Formules & prijzen :
Privéles
Duoles
€300
€185 / leerling
14 x 30 minuten
14 x 30 minuten
Kortingen: tweede cursus gelijktijdig gevolgd door dezelfde leerling: €10, 2de lid van de familie: €5, 3de lid van de familie: €10, 4de lid van de familie: €15. Kortingen zijn niet cumuleerbaar.
Ukulele

WAAN JE IN HAWAÏ!

We kunnen er niet omheen: sinds de ukuleleversie van Kato tijdens Idool 2011 en de grote hit “Somewhere over the Rainbow” is de ukulélé weer helemaal “hot”. Ook in de Molse Gitaarschool! Het volgen van ukulelelessen kan op 2 manieren. Voor geen van de twee is voorkennis vereist. Het is een bijzonder eenvoudig instrument en dus voor iedereen toegankelijk. De spoedcursus bestaat uit drie sessies van 100 minuten waar in elke sessie een groep akkoorden wordt bekeken met bijhorende liedjes. Tussen elke sessie heb je drie weken de tijd om die groep akkoorden te bekijken zodat je bij de volgende sessie direct verder kan. Deze cursus wordt aangekondigd zodra de wachtlijst groot genoeg is. Dat is meestal één cursus per trimester. Benodigdheden: je eigen ukulele. Kan je niet op vaste dagen en uren dan is POLL voor jou de ideale oplossing: 10 online lessen die je opneemt wanneer het jou past. Agendatechnisch dus “à la carte”. Meer info Voorwaarden voor deelname aan de lessen ukulele: De minimumleeftijd om aan een spoedcursus deel te nemen is 10 jaar.
Formules & prijzen :
Groepsles
POLL
€120
€100
3 x 100 minuten
10 x online les
Kortingen: tweede cursus gelijktijdig gevolgd door dezelfde leerling: €10, 2de lid van de familie: €5, 3de lid van de familie: €10, 4de lid van de familie: €15. Kortingen zijn niet cumuleerbaar.
Formules & prijzen :
Privéles
Duoles
€300
€185 / leerling
14 x 30 minuten
14 x 30 minuten
Kortingen: tweede cursus gelijktijdig gevolgd door dezelfde leerling: €10, 2de lid van de familie: €5, 3de lid van de familie: €10, 4de lid van de familie: €15. Kortingen zijn niet cumuleerbaar.
Formules & prijzen :
Privéles
Duoles
“No match found”
€300
€160 / leerling
€160 + €75
14 x 30 minuten
14 x 30 minuten
14 x 30 minuten
Kortingen: tweede cursus gelijktijdig gevolgd door dezelfde leerling: €10, 2de lid van de familie: €5, 3de lid van de familie: €10, 4de lid van de familie: €15. Kortingen zijn niet cumuleerbaar.
Formules & prijzen :
Kortingen: tweede cursus gelijktijdig gevolgd door dezelfde leerling: €10, 2de lid van de familie: €5, 3de lid van de familie: €10, 4de lid van de familie: €15. Kortingen zijn niet cumuleerbaar.
Privéles tweewekelijks
€300
14 x 30 minuten
Formules & prijzen :
Groep van 5
Groep van 4
Groep van 3
Groep van 3
Groep van 2
Privéles
€160
€180
€210
€105
€160
€320
14 x 60’
14 x 60’
14 x 60’
14 x 30’
14 x 30’
14 x 30’
Kortingen: tweede cursus gelijktijdig gevolgd door dezelfde leerling: €10, 2de lid van de familie: €5, 3de lid van de familie: €10, 4de lid van de familie: €15. Kortingen zijn niet cumuleerbaar.
Formules & prijzen :
Kortingen: tweede cursus gelijktijdig gevolgd door dezelfde leerling: €10, 2de lid van de familie: €5, 3de lid van de familie: €10, 4de lid van de familie: €15. Kortingen zijn niet cumuleerbaar.
Groepsles
Groepsles inclusief huurgitaar - draagzak - statief
€140
€155
14 x 60 minuten
14 x 60 minuten
Guitary Club

GEZELLIGHEID EN MUZIEK PERFECT VERENIGD!

Dit initiatief werd gelanceerd voor: zij die er maar niet genoeg van krijgen en buiten hun wekelijkse les nog een extraatje willen. zij die geen tijd hebben om wekelijks les te volgen en genoeg hebben aan één 120 minuten-sessie per maand. zij die even een break inlasten en dachten het thuis zelf te onderhouden maar tot het besef kwamen dat het dan toch niet gebeurt. zij die het groepsgebeuren weten te appreciëren, in een leuk gezelschap met veel afwisseling qua locatie, repertoire en instrumentarium. We komen elke laatste donderdag van de maand samen voor een sessie van 120 minuten. We werken aan een leuk repertoire en gebruiken hiervoor gitaar, ukulele, wat percussie en onze stemmen. Dit alles combineren we met een aangepast kaastafeltje of andere versnapering en natuurlijk het nodige gerstenat tussendoor maar vooral achteraf. Locaties zijn in de winter vast maar zodra het weer het toelaat trekken we er op uit in de buurt. Een absolute aanrader voor wie van leerzame gezelligheid houdt! Voorwaarden voor deelname aan de Guitary Club: De minimumleeftijd om aan een lessenreeks deel te nemen is 35 jaar. Het minimum niveau voor gitaar is beginnend barré.
Formules & prijzen :
1ste jaar
2de jaar
3de jaar en verder
€200
€190
€180
10 x 120’
10 x 120’
10 x 120’
Kortingen: tweede cursus gelijktijdig gevolgd door dezelfde leerling: €10, 2de lid van de familie: €5, 3de lid van de familie: €10, 4de lid van de familie: €15. Kortingen zijn niet cumuleerbaar.
schrijf je vrijblijvend in schrijf je vrijblijvend in schrijf je vrijblijvend in schrijf je vrijblijvend in schrijf je vrijblijvend in schrijf je vrijblijvend in schrijf je vrijblijvend in schrijf je vrijblijvend in schrijf je vrijblijvend in schrijf je vrijblijvend in schrijf je vrijblijvend in schrijf je vrijblijvend in schrijf je vrijblijvend in schrijf je vrijblijvend in schrijf je vrijblijvend in schrijf je vrijblijvend in schrijf je vrijblijvend in schrijf je vrijblijvend in schrijf je vrijblijvend in schrijf je vrijblijvend in
Move & Groove

MUZIEK- EN SPORTKAMPEN VOOR DE JEUGD.

Deze kampen worden in beperkte groepen gegeven en zijn keer op keer een ongelooflijke ervaring voor de kinderen, vol afwisseling, gezonde buitenlucht, rijk aan positieve sportbeleving en muzikale leermomenten. Ze zijn geschikt voor kinderen van 7 tot 14 jaar. De kinderen krijgen 4 modules van anderhalf uur per dag: 2 muziekmodules en 2 sportmodules. De muziekmodules zijn elke dag één ukulelesessie en één djembésessie zodat ze op het einde van de week effectief de basis van deze instrumenten beheersen. Op de laatste dag is een toonmoment voorzien voor familie en vrienden. De sportmodules zijn elke keer verschillend en worden ter plaatse gepland i.f.v. het weer. Passeren de revue: lasershooten, hoogteparcour, mountainbiken, vlottentocht, kampvuur maken, kayakken, evenwichtslabyrint, boogschieten, touwpiste over het water, hockey- of rugby-initiatie, drone-fotoshoot, moerastocht, … De kampen gaan door op het domein van de Lissenvijver in Geel en zijn gepland de laatste volle vakantieweek van augustus. Elke weekdag van 10u00 tot 17u00. Groepen worden ingedeeld o.b.v. leeftijd en verzoek van de ouders. Voor deze kampen is geen kennis van notenleer of voorafgaande sportervaring vereist. Instrumenten worden voorzien en kunnen op het einde van de week aan gunstige prijzen aangekocht worden.
Formules & prijzen :
Leden Gitaarschool
Niet-leden Gitaarschool
€180
€200
schrijf je vrijblijvend in schrijf je vrijblijvend in

EEN UNIEKE METHODE VAN BEGINNER TOT

GEVORDERDE!

Er zijn veel goede redenen om te leren gitaarspelen: misschien zou je graag je favoriete songs kunnen spelen of je eigen songs componeren, jezelf begeleiden in de klas of aan het kampvuur, in je eigen band spelen of gezellig samen met anderen musiceren. Wat ook je ambitie of je niveau is, bij de Molse Gitaarschool zit je goed! Ons leerplan voor beginners vertrekt met de basisakkoorden die je stap voor stap leert spelen en gebruiken in eenvoudige akkoordenschema's. Met ritmische ondersteuning van een drumcomputer kom je vrij snel (na vier maanden) tot het spelen van herkenbare en eenvoudige popschema's, zonder dat enige kennis van notenleer nodig is. Gaandeweg worden de songs wat moeilijker en leer je nieuwe akkoorden naarmate ze nodig zijn om de gekozen nummers te spelen. Er zijn in totaal 12 verschillende niveaus zodat je ongetwijfeld een groep vindt die perfect aan je niveau beantwoordt. Privélessen zijn ook mogelijk ongeacht het niveau. Een steeds groeiende cursus inclusief audio. In de eerste reeks voor beginners wordt er gewerkt met losse cursusbladen. Vanaf de tweede lessenreeks gebruikt de school 2 eigen cursussen: oranje en rood. Deze bestaan elk uit méér dan 100 songs die onderverdeeld zijn in categorieën van stijgende moeilijkheidsgraad. Al deze songs kan je terugvinden op onze website, zodat thuis oefenen een waar plezier wordt. Om up-to-date te blijven brengt de Molse Gitaarschool tweejaarlijks een bijlage uit met nieuwe songs voor alle categorieën zodat je cursus regelmatig wordt aangevuld en hedendaags blijft. Benodigdheden: je eigen gitaar in een draagzak. Kan je niet op vaste dagen en uren dan is POLL voor jou de ideale oplossing: 15 online lessen die je opneemt wanneer het jou past. Agendatechnisch dus “à la carte”. Meer info Voorwaarden voor deelname aan de lessen akoesische gitaar: De minimumleeftijd om aan een lessenreeks deel te nemen is 10 jaar. Ben je jonger, dan kan je inschrijven voor de Rockids, van 7 tot 9 jaar. Je dient zelf over een gitaar te beschikken.
Akoestische gitaar
Formules & prijzen :
Groepsles
Duoles
€140
€185 / leerling
14 x 60 minuten
14 x 30 minuten
Kortingen: tweede cursus gelijktijdig gevolgd door dezelfde leerling: €10, 2de lid van de familie: €5, 3de lid van de familie: €10, 4de lid van de familie: €15. Kortingen zijn niet cumuleerbaar.
schrijf je vrijblijvend in schrijf je vrijblijvend in
Privéles
POLL
€300
€100
14 x 30 minuten
15 x online les

WORD ZELF EEN GITAARHELD!

Sta jij ook stiekem op je kamer luchtgitaar te spelen en droom je ervan dat je al die geweldige gitaarriffs en solo's zelf zou kunnen spelen? Kom het allemaal leren in de Molse Gitaarschool! Voor het volgen van elektrische gitaarlessen word je verondersteld een akoestisch niveau C1 te hebben, wat overeenkomt met beginnende door- schuifakkoorden (barré) en alle akkoorden die in ons leerplan daaraan voorafgaan. Minimumleeftijd is 12 jaar. Je volgt 2 instapniveaus: In het eerste instapniveau worden de door- schuifakkoorden volledig doorgenomen, opgesplitst in powerchords en triades, alsook bluesschema’s in alle toonaarden, behendigheidsoefeningen enz… Deze reeks start enkel in september, niet in januari. In het tweede instapniveau begin je met penta- tonieken en werk je verder op opgelegde en geïmproviseerde solo’s. Timing tussen linker- en rechterhand is hier van groot belang. Heb je dat voorbereidend jaar achter de rug dan kan je verder in privélessen volgens je eigen muziek- voorkeur en huidige niveau. Voor de lessen breng je enkel je gitaar en een kabel van 6m. Versterking is in het lokaal aanwezig. Voorwaarden voor deelname aan de lessen elektrische gitaar: De minimumleeftijd om aan een lessenreeks deel te nemen is 12 jaar. Ben je jonger, dan kan je inschrijven voor de Rockids, van 7 tot 9 jaar. Vlot kunnen laten klinken van basis- en doorschuifakkoorden. Je dient zelf over een gitaar te beschikken.
Elektrische gitaar
Formules & prijzen :
Kortingen: tweede cursus gelijktijdig gevolgd door dezelfde leerling: €10, 2de lid van de familie: €5, 3de lid van de familie: €10, 4de lid van de familie: €15. Kortingen zijn niet cumuleerbaar.
schrijf je vrijblijvend in schrijf je vrijblijvend in
Privéles
Duoles
€300
€185 / leerling
14 x 30 minuten
14 x 30 minuten

WAAN JE IN HAWAÏ!

We kunnen er niet omheen: sinds de ukuleleversie van Kato tijdens Idool 2011 en de grote hit “Somewhere over the Rainbow” is de ukulélé weer helemaal “hot”. Ook in de Molse Gitaarschool! Het volgen van ukulelelessen kan op 2 manieren. Voor geen van de twee is voorkennis vereist. Het is een bijzonder eenvoudig instrument en dus voor iedereen toegankelijk. De spoedcursus bestaat uit drie sessies van 100 minuten waar in elke sessie een groep akkoorden wordt bekeken met bijhorende liedjes. Tussen elke sessie heb je drie weken de tijd om die groep akkoorden te bekijken zodat je bij de volgende sessie direct verder kan. Deze cursus wordt aangekondigd zodra de wachtlijst groot genoeg is. Dat is meestal één cursus per trimester. Benodigdheden: je eigen ukulele Kan je niet op vaste dagen en uren dan is POLL voor jou de ideale oplossing: 10 online lessen die je opneemt wanneer het jou past. Agendatechnisch dus “à la carte”. Meer info Voorwaarden voor deelname aan de lessen ukulele: De minimumleeftijd om aan een spoedcursus deel te nemen is 10 jaar.
Ukulele
Formules & prijzen :
Kortingen: tweede cursus gelijktijdig gevolgd door dezelfde leerling: €10, 2de lid van de familie: €5, 3de lid van de familie: €10, 4de lid van de familie: €15. Kortingen zijn niet cumuleerbaar.
schrijf je vrijblijvend in schrijf je vrijblijvend in
Groepsles
POLL
€120
€100
3 x 100 minuten
15 x online les

LESS IS MORE, HOUd HET SIMPEL MAAR

STEVIG!

Ben jij ook gek van stevige, meeslepende basgrooves? Word een echte groovemaster in de Molse Gitaarschool! Voor het volgen van basgitaarlessen heb je geen enkel beginniveau nodig noch voorkennis van notenleer. Je volgt 2 instapniveau’s in groepsles: In het eerste instapniveau leer je omgaan met de grondtonen in de eerste 5 posities. Op zich kan je hiermee al in groepsverband functioneren. Dit wordt bekeken aan de hand van oefeningen en onmiddelijk toegepast op eenvoudige songs. Deze reeks start enkel in september, niet in januari. In het tweede instapniveau leer je omgaan met arpeggio’s en de eerste toonladders. Hierdoor krijg je meer variatiemogelijkheden in de akkoord- overgangen. Ook dit wordt toegepast op specifieke liedjes uit onze cursussen. Heb je dat voorbereidend jaar achter de rug dan kan je verder met lessen volgens je eigen muziekvoorkeur en huidige niveau. Je neemt mee: je basgitaar en een kabel van 6m. Versterking is in het leslokaal aanwezig. Voorwaarden voor deelname aan de lessen basgitaar: De minimumleeftijd om aan een lessenreeks deel te nemen is 10 jaar. Je dient zelf over een gitaar te beschikken.
Basgitaar
Formules & prijzen :
Kortingen: tweede cursus gelijktijdig gevolgd door dezelfde leerling: €10, 2de lid van de familie: €5, 3de lid van de familie: €10, 4de lid van de familie: €15. Kortingen zijn niet cumuleerbaar.
schrijf je vrijblijvend in schrijf je vrijblijvend in
Privéles
Duoles
€300
€185 / leerling
14 x 30 minuten
14 x 30 minuten

GROOVEN VAN 7 TOT 77 JAAR!

Tik jij ook steeds het ritme mee met muziek, roffel je in de klas met potloden op de bank en vind je drums het geweldigste instrument? Dan heb je geluk, want de Molse Gitaarschool heeft ook een heuse afdeling drum! Vanaf een leeftijd van 7 jaar kan je als beginner of gevorderde bij ons terecht voor drumles en dit zonder enige voorkennis van notenleer. De lessen worden doorgaans per groepjes van 2 gegeven of privé indien je wenst. Elke leerling aan één drumstel gezien onze drumlokalen over drie elektronische drumstellen beschikken. Het gebruik van elektronische drumstellen geeft veel pedagogische voordelen zoals beperkt volume, laten meelopen van een click track, afwisseling klanken, laten meelopen van songs en gelijktijdig oefenen zonder dat je je drumbuddy kan horen. Leerlingen worden gematcht op basis van leeftijd en niveau. Uiteraard kan je bij ons ook terecht voor privélessen. Hier wordt gewerkt met “Real Time” boeken waar we met behulp van de officiële drumnotatie patronen